test

    טלפון להזמנות 4444 956 09

Zcafe.co.il 

*** קפה קפה!  מכונת קפה, מכונת קפה אספרסו לבית ולמשרד... כל המוצרים במלאי ומוכנים למשלוח אקספרס מיידי, אצלך תוך יום עסקים אחד בכל מקום בארץ *** ללא מכרזים וללא מתווכים.... המגוון הגדול ביותר של מכונות קפה במחיר הנמוך ביותר..., מזמינים ומקבלים למחרת... חדש! קפה גורמה במחיר הכרות...   *** טלפון הזמנות: 4444 956 09
 
  ברוך הבא אורח (כניסה) | סל הקניות שלי | | עזרה | שמור אתר   
  החשבון שלי | המועדפים שלי
קפה, מכונות קפה, פולי קפה, אספרסו, מכונות אספרסו, מטחנות קפה, קפוצינו
 דף הבית    מכונות אספרסו     מטחנות קפה     קפה ופודים     מבצעים     מועדון לקוחות     שרות     צור קשר  
 
  מרכז מידע
מדריכי רכישה
טיפים ועצות
מתכונים
עוד...
מותגים
CremCaffe
ECM
Expobar
Gaggia
Gioia Caffe
illy
Innova
Jura
KissCafe
La Pavoni
Lavazza
Nemox
Quick Mill
Rancilio
Saeco
Saquella Caffe
SGL
SOLIS
מכונות קפה מטחנות קפה פולי קפה, פודים אביזרים

 

הקצפת חלב

 

בכדי לקבל את הקצף הקרומי העבה והסמיך ביותר האפשרי, יש להתחיל ראשית עם חלב קר וכלי נירוסטה להקצפת חלב, גם הוא קר. מומלץ להשתמש בחלב קר 2% שומן לפחות.

 

ממלאים את כלי ההקצפה בחלב בכמות הרצויה, (יש לזכור שהחלב בזמן ההקצפה עולה ולכן יש להשאיר לו מקום ולא למלא את קנקן ההקצפה עד למעלה) כעת מכניסים את ידית אדי הקיטור כמעט עד לתחתית הכלי. בזמן הקצפת החלב יש להקפיד להשאיר את קצה הידית, הזרבובית מתחת לפני שטח החלב, ולהזיז את הכלי למעלה ולמטה ובתנועה סיבובית יחד עם החלב העולה.

 

דבר נוסף עליו יש להקפיד הינו, שקצה זרבובית הקיטור תמיד יהיה מתחת לחלב ולא הקצף! שכן אז יווצרו בועות אויר. במידה ושומעים רעש של ביעבוע, משמע קצה זרבובית הקיטור נמצא במיקום גבוה מדי ויש להנמיכו. מקציפים את החלב עד שמגיע לטמפרטורה של כ- 65-70 מעלות או עד שחשים בכף היד שהחלב חם דיו. חשוב מאד להיזהר שלא להרתיח את החלב.

 

למאמר המורחב על הקצפת חלב ראה הקצפת חלב,כיצד?

 


 

 


הזמנות ואמצעי תשלוםהחזרות | משלוחים | שרות ואחריות | קניה בטוחה  | שמירת פרטיות
קישורים | תקנון ותנאי שימוש | צור קשר

www.Zcafe.co.il כל הזכויות שמורות 2004-2013

Anita by Quick Millcafecafecoffeecoffee machineecmECM GiottoECM Giotto PremiumespressoIllyJurajura x90kafeKisscafelapavoniLavazzaNemoxnemox operaQuick MillQuickMill Anitasolisאיליאספרסואספרסו איטלקי אריזת פודיםאתר קפהבריטהבריסטההקצפת חלבזה קפהכיסקפהלוואצהמארז פודיםמועדון הקפהמטחנהמטחנות קפהמטחנת קפהמטחנת קפה אספרסומכונות אספרסומכונות קפהמכונות קפהמכונות קפה juraמכונות קפה מקצועיותמכונות קפוצינומכונת אספרסומכונת אספרסו אוטומטיתמכונת פודיםמכונת קפה מכונת קפה juraמכונת קפה אוטומטיתמכונת קפה אספרסומכונת קפה למשרדמכונת קפה נספרסומכונת קפוצינומקינטהמשקאות קפהמתכוניםמתכונים קפהנימוקסנספרסונספרסו - Nespressoנספרסו קפסולותפודיםפודים לקפהפודים קפהפולי קפהפולי קפה אספרסופולי קפה ירוקפורום קפה פורטופינוקפהקפהקפה illyקפה אורגניקפה אספרסוקפה גורמהקפה לאטהקפה פודיםקפה פורוםקפה קפהקפה קפוצינוקפה, מכונות קפה, מכונת אספרסוקפוצינוקפסולותקפסולות קפהקפסולות קפהתה אורגניתהליך הכנת האספרסו המושלם